Eğitim Aşığı: Mustafa Atabek’e ilçe milli eğitim müdürü Mehdi turgut tan Teşekkür etti

Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Mustafa Atabek’e teşekkür etti. Eğitim tutkunu olan Mustafa Atabek, Birecik Sadettin Feyhan Karata İlk Ortaokulu’nda okul müdürü olarak görev yapıyor. Atabek, okuma yazması yetersiz olan ve bu nedenle sıkıntı çeken ilk okul birinci ve ikinci sınıf öğrencileri tespit edip, kendi arabasıyla köylerine giderek öğrencilere rehberlik yapıyor ve genç öğretmenlerle deneyimlerini paylaşıyor. Bu sayede öğrencilerin okuma yazma becerileri gelişiyor. Eğitim ve kalkınma adına Mustafa Atabek, Birecikli çocuklar için masrafları kendi cebinden karşılıyor ve herhangi bir fedakarlıktan kaçınmıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Atabek’e…

Birecik EĞİTİM Güneydoğu Mehdi Turgut Milli Eğitim Öğrenci Şanlıurfa 

Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Mustafa Atabek’e teşekkür etti. Eğitim tutkunu olan Mustafa Atabek, Birecik Sadettin Feyhan Karata İlk Ortaokulu’nda okul müdürü olarak görev yapıyor.

Atabek, okuma yazması yetersiz olan ve bu nedenle sıkıntı çeken ilk okul birinci ve ikinci sınıf öğrencileri tespit edip, kendi arabasıyla köylerine giderek öğrencilere rehberlik yapıyor ve genç öğretmenlerle deneyimlerini paylaşıyor. Bu sayede öğrencilerin okuma yazma becerileri gelişiyor.

Eğitim ve kalkınma adına Mustafa Atabek, Birecikli çocuklar için masrafları kendi cebinden karşılıyor ve herhangi bir fedakarlıktan kaçınmıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Atabek’e bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şükranlarını sunuyor.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment